Bellman/Valet parking 370 views

La Brisa Boutique Hotel eshte ne kerkim te kandidateve entuziaste dhe te apasionuar ndaj industrise se hotelerise, per t’ju bashkuar stafit tone per sezonin e ardhsem ne pozicionin si me poshte:

Pozicioni: Bellman / Valet Parking

Kandidati duhet te kete keto cilesi:

 • Personalitet mikeprites
 • Sjellje pozitive
 • Aftesi shume te mira komunikuese
 • Aftesi te mira per te punuar ne grup
 • Patente te klasit B
 • Njohuri te mira te gjuhes Angleze
 • Aftesi per ti dhene dhe parkuar makina te ndryshme
 • Preferohet te kete eksperience te meparshme ne kete pozicion


Mund te jete e nevojshme per te punuar ne turne te ndryshme sherbimi sipas kerkesave te punes.
Per kompanine eshte shume e rendesishme ofrimi i nje sherbimi me standard te larte dhe qellimi kryesor eshte per ta permiresuar ate maksimalisht.
Punonjesve ju ofrohet trajnimi i duhur per te ofruar nje sherbim cilesor dhe profesional.

Kompania ofron benefite konkurruese ne treg, kushte te mira pune dhe ambient pozitiv.
Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV-ne e tyre ne E-mail-in si me poshte:
E-mail: info@labrisa.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location Dhermi
 • Profili Hoteleri