Bellister call, kerkojme operatore per Sherbimin Inbound ne GJERMANISHT SMART WORKING 244 views

Job Expired

​BELLISTER CALL ALBANIA, vjen me risin e punes nga shtepia.

KERKOJME OPERATORE QE OFROJNE PUNEN E TYRE NGA SHTEPIA NE INBOUND NE GJUHEN GJERMANE
RROGA+ BONUSE mbi 1000 EURO.

Punoni me ne nga kudo ndodheni!!!

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes Gjermane

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:
– Njohuri shume te mira te gjuhes Gjermane;
– Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
– Disponibilitet ne orar 6 ore.

Ofrojme:
– Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore;
– Fleksibilitet duke mundesuar punen nga shtepia;
– Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar;

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:

Email: hr.rekrutime@gmail.com

Tel. 0682050005

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”, Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014
Per “Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune” e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

More Information

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt Godina Magnet Kati 4
  • Tel/Mob 00355682050005
  • Profili Call Center, Informatike/IT/Software, IT, Marketing