Bellister call, kerkojme operatore Inbound ITALISHT, pagesa deri ne 1000 Euro 248 views

BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE GJUHEN ITALIANE
RROGA BAZE 60 000 LEK + BONUSE DERI NE 500 EURO
Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes ItalianeAplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:
– Njohuri shume te mira te gjuhes Italiane
– Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze
– Disponibilitet ne orar 6 ore ose 12 ore

Ofrojme:
– Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore
– Fleksibilitet Orar; part time ose full time
– Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar
– Staf profesional dhe ambiente bashkohore

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:

 

Email: hr.rekrutime@gmail.com

Tel. 0682050005

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”, Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 Per “Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune” e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.
+Apliko

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt Godina Magnet Kati 4
  • Tel/Mob 00355682050005
  • Profili Call Center, Informatike/IT/Software, IT, Marketing