BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE GREQISHT PAGESA MBI 1000 EURO 488 views

Job Expired
Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon
Operatore te gjuhes GREKE
Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

– Njohuri shume te mira te gjuhes greke
– Aftesi te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze
– Disponibilitet orar
Ofrojme:– Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore
– Fleksibilitet Orar;
– Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar
– Staf profesional dhe ambiente bashkohore
-Pagesat me konkurruese ne treg.
Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen e E-mail :Email: hr.rekrutime@gmail.com
Cel. : +355682050005
Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”, Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 Per “Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune” e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

+Apliko

More Information

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt Godina Magnet Kati 4
  • Tel/Mob 00355682050005
  • Profili Call Center, Informatike/IT/Software, IT, Marketing