BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE GJUHEN ITALISHT/FRENGJISHT RROGA BAZE 60 000 LEK + BONUSE DERI NE 500 EURO 68 views

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes Italiane.
Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:
– Njohuri shume te mira te gjuhes Italiane, Frenge
– Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze
– Disponibilitet ne orar.
Ofrojme:
– Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore
– Fleksibilitet Orar;
– Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar
– Staf profesional dhe ambiente bashkohore
-Pagesat me konkurruese ne treg.

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:Email: hr.rekrutime@gmail.com

Tel. 0682050005

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”, Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 Per “Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune” e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.
+Apliko

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt Godina Magnet Kati 4
  • Tel/Mob 00355682050005
  • Profili Call Center, Informatike/IT/Software, IT, Marketing