Bellboy 46 views1 application

Job Expired

ARKA Hotel pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë,

Ju fton të aplikoni në pozicionin e:

Bellboy

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret të gjithë klientët në mënyrë miqësore në çdo kohë;
 • Duhet të jetë i pranishëm në holl për të qenë i gatshëm të ndihmoj klientët dhe vizitorët;
 • Kontrollon listën ditore të mbërritjeve të VIP ose klientëve me nevoja të veçanta;
 • Siguron marrjen dhe dorëzimin e bagazheve dhe pajisjeve të klientëve në një mënyrë efikase dhe në kohë;
 • Shoqëron klientët në dhomë, duke i vendosur bagazhet në dhomën e caktuar nga recepsioni;
 • Janë fleksibile në bazë të nevojave të hotelt;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Preferohet të kenë përfunduar shkollën e mesme;
 • Eksperienca të mëparshme në fushën e hotelerisë do të preferohej, për ofrimin e një niveli të lartë të shërbimit ndaj klientit;
 • Njohje të mire të gjuhës angleze dhe italiane;
 • Të kënë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Të jenë të paraqitshëm;
 • Të jenë korrektë;
 • Të kenë patentë;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al

Cel. : +355686082912

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 8 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem