Belgjike: VENDE PUNE •MJESHTER NE SHTRIM PLLAKASH TROTUARI •ESKAVATORIST •XHUNTIST PER FIBRA OPTIKE PAGA 2800 EURO BRUTO KONTRATE DHE LEJE PUNE AKOMODIMI: OFROHET NGA KOMPANIA PER 6 MUAJ PAGUHEN ORET EXTRA 46 views

VENDE PUNE NE BELGJIKE

•MJESHTER NE SHTRIM PLLAKASH TROTUARI
•ESKAVATORIST
•XHUNTIST PER FIBRA OPTIKE

PAGA 2800 EURO BRUTO
KONTRATE DHE LEJE PUNE
AKOMODIMI: OFROHET NGA KOMPANIA PER 6 MUAJT E PARE
ORET E PUNES: 7-16
ORET EXTRA PAGUHEN

KONTAKTONI: 0696954854
lcmanaj@gmail.com
St.”Milto Tutulani”, Tirana,Albania

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 352 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim