“Bedouin” beach bar ofron vende pune per sezonin veror! 79 views1 application

“Bedouin Beach & Bar” ushtron aktivitetin e tij në fushën e administrimit dhe manaxhimit të stacioneve të plazhit, duke ofruar çdo shërbim të lidhur ngushtësisht me to si mirëmbajtje, bar – restorant, shërbime argëtuese, etj.

Për sezonin veror 2024 kërkon të punësojë:
– manaxher;
– kamarier restoranti;
– kamarier bari;
– barist;
– kuzhinier;
– ndihmes kuzhinier;
– picajol;
– kuzhinier per sushi
– punonjes plazhi;
– kamarier beach bar.

Kushtet e punes:
– ofrohet akomodimi & ushqimi;
– kushte shume te mira pune.

Të gjithë të interesuarit, janë të lutur që të dërgojnë CV nëpërmjet adresës së e-mailit info@bedouin.al
ose të kontaktojnë në What’s App në numrin e telefonit 067 60 53 887

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Restorante