Bartender 48 views

Queen Casino Tirana kërkon të punësojë Bartender.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

● Mirëpritja e klientëve,dhënia e rekomandimeve dhe marrja e porosive për pije;
● Planifikimi i menuve të pijeve dhe informimi i klientëve për pije dhe specialitete të reja;
● Përzgjedhja dhe përzierja e përbërësve, zbukurimi i gotave dhe shërbimi i pijeve përklientët;
● Mbajtja e inventarit dhe porositja e furnizimeve për të siguruar që bari dhe tavolinat tëkenë çfarë nevojitet;
● Ruajtja e një zone të pastër pune, duke pastruar hapësirën e barit dhe duke larë gotat,enët dhe pajisjet.
● Zhvillimi i recetave të reja për cocktails;

Profili juaj:

● Diplomë e shkollës së mesme;
● Eksperiencë e mëparshme si barman, bartender;
● Personalitet pozitiv dhe pamje profesionale;
● Aftësitë bazë të matematikës dhe kompjuterit;
● Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe komunikuese;
● Sy për detaje dhe të kuptuarit e mjeteve dhe teknikave të përzierjes së pijeve;
● Njohuri të gjuhës angleze.

*Në këtë pozicion, puna do të jetë e organizuar me turne dhe mund të duhet të punoni edhe në fundjavë.Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në whatsapp në numrin +355688687876.

More Information

Only candidates can apply for this job.