Bar Wine Kevin kerkon Kamarier/e 106 views

Job Expired

Bar Wine Kevin kërkon Kamarier/e

Kriteret:

 • Me/pa eksperiencë pune;
 • Mosha mbi 18 vjeç;
 • Të jetë i/e rregullt dhe me etikë në punë;
 • Te jetë i/e sjellshme dhe me komunikim shumë të mirë me stafin dhe klientët.

Ofrohet:

 • Kushte të mira pune;
 • Paga e kënaqshme;
 • Me sigurime.

Adresa: Ura e Tabakëve.

 

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Ura e Tabakeve
 • Tel/Mob 0682002530
 • Profili Bar Kafe