Bar Restorant Syri Kalter Tirane kerkon te punesoje Sanitare dhe Pjatalarese pagesa 55.000 + siguracione te paguara nga punedhenesi 103 views2 applications

BAR RESTORANT SYRIKALTER TIRANE

KERKON TE PUNESOJE

•SANITARE
•PJATALARESE

PAGA 55.000 LEKE
SIGURIMET SHOQERORE TE PAGUARA NGA PUNEDHENESI

ADRESA: Tirane Rruga Myslym Shyri perball rrugices cameve

Kontaktoni ne +355 68 206 6310

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 152 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim