Bar-restorant “Longhill” ofron vend pune Kamarier bari & restoranti 35 views

Bar-Restorant “Longhill kërkon të punësojë Kamarier bari & restoranti

Bar-Restorant “Longhill” ushtron aktivitetin e tij në fushën e menaxhimit të bar dhe restorantit, duke u mbështetur në eksperiencën disavjeçare dhe pozitive të Bar-Restorant “Bedouin”. I vendosur në një ambjent të qetë dhe pamje piktoreske, “Longhill” ofron një restorant me kuzhinë të larmishme, bar me produktet më cilësore, si dhe shërbime të tjera si organizim eventesh, ditëlindje, etj.
Me qëllim përmirësimin e shërbimit dhe rritjen e cilësisë në standarte sa më të larta, kërkojmë të punësojmë Kamarier bari & restoranti.

Kërkesat për punësim:

  • Preferohet të ketë mbi 2 vite eksperiencë pune në bar/restorant;
  • Të njohë parimet dhe proceset e ofrimit të shërbimit ndaj klientëve;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe koordinuese;
  • Të jetë i motivuar, energjik dhe me vullnet/përkushtim të lartë ndaj punë.

Bar-Restorant “Longhill” ndodhet në adresën: Rr. “Rezervat e shtetit”, rezidenca Longhill.

Të gjithë të interesuarit, janë të lutur që të dërgojnë CV nëpërmjet adresës së e-mailit info@bedouin.al ose të kontaktojnë në numrin e telefonit 067 60 53 887.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Restorante