Bar-restorant “Longhill” kerkon te punesoje Barist 93 views

Bar-Restorant “Longhill”ofron shërbim në bar dhe restorant me kuzhinë të larmishme, pishinë, me nje vendndodhje të favorshme, pamje piktoreske dhe relaksuese, me ekip mikprites dhe dinamik.

Kërkesat për punësim:

  • preferohet të ketë përfunduar një shkollë profesionale dhe/ose të ketë kryer një kurs formimi profesional për barist;
  • të ketë mbi 2 vite eksperiencë pune si barist;
  • njohuri shumë të mira për përzierjen, zbukurimin dhe shërbimin e pijeve dhe produkteve të barit.

Të gjithë të interesuarit, janë të lutur që të dërgojnë CV nëpërmjet adresës së e-mailit info@bedouin.al ose të kontaktojnë në What’s App në numrin e telefoni 067 60 53 887.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Restorante