Bar Lulishtja kerkon Punetore per kend lojrash (Paga 25 000 leke) 38 views

Job Expired

Bar Lulishtja prej disa vitesh ne treg si bar kafe, hap pozicionet vakante per:
Punetore per kend lojrash

Kerkohet:

  • Te jene te perpikte ne orare dhe ne pune
  • Korrekte dhe te sjellshem me stafin dhe klientet
  • Me eksperience pune

Ofrohen:

  • Kushte shume te mira pune
  • Pagese e kenaqshme 25 000 leke, 1 dite pushimi ne jave + bonuse!

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: +355 68 200 3429
Instagram: bar_lulishtja
Facebook: Bar Lulishtja

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Bar Kafe