Bar Kafe Dema kerkon te punesoje Byrektore per turnin e pare dhe •Banakiere-Kamariere-Shitese (1 person ti beje te treja) 63 views1 application

Bar Kafe Dema
Kerkon te punesoje

•Byrektore (Turni 1)
•Banakiere-Kamariere-Shitese
(1 person ti beje te treja)

Pagesa e kenaqshme

Adresa: Rruga 5 Maji, Tirane
Kontaktoni: 0697320504

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim