Banakier (m/f) 39 views

Job Expired

Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.

Ju fton të aplikoni në pozicionin e:

Banakier (m/f)

Përshkrim i përgjithshëm

Luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilësore sipas standardeve të kërkuara dhe në sigurimin e kënaqësisë së klientëve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të kenë një paraqitje korrekte dhe pozitive për të gjithë klientët;
 • Të kenë frymë pozitive në punë në çdo kohë;
 • Përgjegjës për furnizimet dhe inventarin e banakut;
 • Planifikojne menute e bareve;
 • Sigurojnë që baret të jenë të furnizuar plotësisht me të gjitha produktet e nevojshme për shërbim;
 • Identifikojnë klientët për t’u siguruar që i plotësojnë kërkesat e moshës për konsumimin e alkoolit dhe produkteve të duhanit;
 • Vlerësojnë nevojat dhe preferencat e klientëve;
 • Përziejnë përbërësit e duhur për të përgatitur kokteje dhe pije të tjera;
 • Japin rekomandime dhe sugjerime për klientët në zgjedhjen e pijeve dhe snacks;
 • Mbajnë pastër dhe higjenizojnë ambjentin dhe paisjet për përgatitjen e produkteve;
 • Sigurojnë një ambjent të pastër, dhe të organizuar të punës;
 • Në rast të kërkesave të veçanta komunikojnë me menaxherin;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të kenë përvojë pune jo më pak se 1 vit në këtë profil;
 • Të kenë kujdes në shërbim për të shmangur cdo aksident të mundshëm;
 • Ruajtja e standardeve të higjenës personale gjatë gjithë kohës në punë;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup;
 • Të kenë njohuri të mira të gjuhës Angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e

Tel. 0686082912

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 8 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem