Banakier/e 57 views

Kompania Square Studio SHPK me sherbim bare kafe, restorane, brenda dhe jasht vendit kerkon te punesoj, banakier/ re.

Te interesuarit duhet te plotesojne kushtet e me poshtme:
Eksperienc te meparshme.
Disponibel turni i pare.
Te jete i/e disponueshme .
Te jete korrekt/e me orarin e punes.

Mosha nga 20 – 27 Vjec
Fleksibel

Kushtet e punes si me poshte:
Kontrat Pune
Bashkepunim
Orar i percaktuar

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 0698619360

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Restorante