Backoffice/Suport Klienti 70 views

BDSwiss Tirana është në kërkim të agjentëve Asistence/Support Klienti ForeX për t’u bashkuar me ekipin tonë në zyrën e Tiranës.

Përshkrimi i punës:
· Ndihmoni klientët se si të përdorin sistemet dhe produktet e ForeX.
· Perdorim eficent CRM, Chati, dhe Telefonie
· Zhvilloni marrëdhënie të mira me klientët ne zgjidhjen e problemeve.
· Mbani klientët të përditësuar me nevojat dhe kerkesat e departamenteve perkates.

KËRKESAT
Rrjedhshmëri në gjuhën Portugeze

Përvoja e mëparshme ne Asistence Klienti është një avantazh.
Shkathtësi komunikimi (përmes telefonit, chat dhe me email)
Njohuri themelore të komunikimit me klientet ne sektorin e Suport me klientet

PËRFITIMET
– Paketë konkurrente pagese, përfshirë bonuset bazuar në performancën individuale.
– Mundësi të zhvillimit të karrierës ne bashkepunim me zyrat tona ne Qipro, Berlin, Londer, Malajzi

juljan@bdswiss.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Godina ALPAS. Bulevardi Gjergj Fishta (Godina e Hotel Hilton Garden In)
  • Profili Call Center