Backoffice dhe Inbound 108 views

Job Expired

Backoffice dhe Asistence Inbound ne te pakten dy gjuhe

  • Spanjisht
  • Frengjisht

Nese njeh edhe Portugalishten perben avantazh. 

Projekti eshte ne sektorin Internacional Digital Marketing per nje Digital Agency italiane. 

Detyrat kryesore te punonjesit

  • Menaxhimi i  telefonatave te klienteve 
  • Menaxhimi chateve te klienteve 

 

3 Muajt e pare te punes ne zyre dhe me pas puna mund te zhvillohet ne Remote. 

 

Orari i punes per nje dite tete orarshe pune, nga 08:00 deri ne 17:00

E shtuna dhe e diela pushim.

Ju lutem dergoni cv-n tuaj ne: a.dervishi@evolutivo.it

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Reshit Petrela Tirane, Albania
  • Tel/Mob 0696013080