Back Office in italiano 58 views1 application

Job Expired

Po kërkon një punë të sigurtë me turne fleksibël? Nëse je i lodhur nga punët e zakonshme e të rastit atëhere kjo mundësi është për ty. Jemi duke kërkuar Operatore shërbim klienti backoffice në gjuhën Italiane.

Cfarë ofrojmë:

-Pagesë konkuruese
-Kujdes ndaj nevojave të punonjësve tanë
-Mundësi rritje profesionale

Bashkoju familjes Transcom në rolin e Operator shërbim klienti backoffice në gjuhën italiane.

Duke kryer këtë rol, ju do të jeni një anëtar aktiv i kompanisë sonë duke ofruar shërbime superiore dhe profesionale ndaj klientit, duke iu përgjigjur atyre dhe duke identifikuar dhe vlerësuar nevojat e klientëve për të arritur kënaqësinë e klientit. Kënaqësia e klientëve tanë është e rëndësishme për ne dhe mirëqenia dhe rehatia e punonjësve tanë është po aq e rëndësishme.

Ne kërkojmë Operatorë per E-commerce që:

-Të dinë gjuhën Italiane Nivel C1

-Të kenë njohuritë bazike në kompjuter

-Të përshtaten lehtësisht dhe shpejt në kalimin midis chateve të ndryshme.

Si është jeta në Transcom?

Ne jemi një rrjet global prej 30,000 specialistësh të shërbimit ndaj klientit, në 25 vende, të apasionuar pas ofrimit të përvojave të jashtëzakonshme ndaj klientit. Në Transcom ne jemi të përkushtuar pa mëshirë. Për klientët tanë dhe për të tjerët. Çdo ditë, dikush fillon udhëtimin e tij me Transcom. Marrja e potencialit që kanë sot dhe shndërrimi i tij në aftësi për të ardhmen. Merr njohje për punën e vështirë, për të qenë një lojtar ekipi dhe për të mbështetur të tjerët. Duke mbështetur ndryshime pozitive dhe të qëndrueshme në ekipet dhe komunitetet e tyre. Pikërisht kështu jemi në Transcom. Këtu shqetësohemi dhe brohorasim për të tjerët. Ju përfshiheni, ashtu siç jeni, që nga dita e parë. Dhe me mentalitetin e duhur, nuk ka kufi për atë që mund të arrijmë së bashku.

Apliko tani nëpërmjet linkut https://transcomalbania.recruitee.com/o/french-speaking-customer-service-representative-2-3 ose ose dërgo cv me email në hralbania@transcom.com për të na njohur nga afër!

Cel. : +355696060079

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Tiranë, Durrës, Shkodër
  • Rruga/Zona Rruga Taulantia, tek Euromax Kati 2, Lagjia 1 2001 Durrës Albania
  • Profili Call Center