Back Office  (greqisht) 65 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani që operon në fushën e shitjeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

Back Office  (greqisht)DETYRAT E POZICIONIT

– Hulumtimi i tregut
-Asistimi dhe koordinimi me ekipin e shitjeve.
– Asistimi i ekipit të Front Office
-Organizimi i takimeve të stafit dhe azhornimi i kalendarëve.
– Asistimi dhe mbështetja ne proces e struktures menaxheriale


KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Preferohet Diplomë Bachelor në Gjuhet e Huaja, Administrim Biznesi ose fusha të ngjashme.
Eksperienca: Minimalisht 1 vite eksperiencë pune si asistente e zyre
Aftësi:
– Nohuri shume te mira te gjuhes greke (minimumi niveli B2) – e detyrueshme
– Njohuri të MS Office.
– Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi.
– Shkathtësi të nivelit të lartë të shkruar dhe verbal të komunikimit.
– Të ketë aftësi shumë të mira prezantuese, komunikuese
– Të jetë person energjik dhe i motivuar

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

Cel. : +355 67 46 47 484

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 31 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime