Avantgard Shpk kerkon te punesoje Shofer-Furnitor ne Tirane 253 views1 application

Kompania operon ne tregun farmaceutik prej vitesh dhe kerkon te zgjeroje stafin.

Shofer – Furnitor

Zyra ofron kushte shume te mira pune.
– Te kete eksperience te meparshme ne depo farmaceutike
– Te jete korrekt dhe I pergjegjshem ne pune
– Orari: 08:00-17:00 gjate javes dhe 08:00-13:00 te Shtunen.

Te interesuarit te dergojne CV me foto ne email- in me poshte.

(Cv pa foto skualifikohen automatikisht)

Email: shpkavantgard@gmail.com

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim