Autoservis makinash Pal Pera, kerkon te punesoje Specialist ne servis per motorra makinash kryesisht por edhe pjese gjenerike 37 views

Autoservis makinash Pal Pera, kerkon te punesoje Specialist ne servis
per motorra makinash kryesisht por edhe pjese gjenerike.

Kerkohet:
– Aplikanti te jete profesionist dhe i gatshem te punoje pune ne grup
– Te kete eksperience te meparshme pune si specialist per motorra

Ofrohen:
– Page e larte mbi mesataren e tregut
– Kushte te mira pune

Adresa: Koder-Kamez, Institut
Te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne: +355682371922

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job