AUTO1 Group kerkone te punesoje Mekanike Automobilistik – Kontrate pune ne Gjermani 61 views

Për të gjithë qytetarët shqiptarë që janë të gatshëm të transferohen dhe të punojnë në Gjermani:

AUTO1 Group kerkon mekanike automobilistik

Ju do të jeni përgjegjës për kryerjen e riparimeve mekanike.
Detyra juaj do të jetë të kryeni riparimet e makinave në kohë dhe në mënyrë cilësore në bazë të raporteve të inspektimit të brendshëm. Nëse keni përvojë pune si mekanik automobilistik dhe industria e automobilave është pasioni juaj, ju ftojmë të aplikoni:

Detyrat:

 • Kryerja e riparimeve mekanike sipas teknologjisë së riparimit të prodhuesit të makinave
 • Kryerja e riparimeve të mirëmbajtjes – ndërrimi i frenave, vajrave, filtrave, marsheve etj
 • Riparimi dhe ndërrimi i pjesëve të tjera të makinës
 • Shërbimi i pajisjeve të oficines
 • Diagnostifikimi i sistemeve elektrike dhe elektronike të automobilave

Përvoja:

 • Njohuri të mira të programeve MS Office dhe njohuri të funksionimit të tabletave
 • Njohuri praktike të teknologjisë së riparimit të automobilave në fushën mekanike
 • Njohuri mbi teknologjinë e riparimit elektromekanik perben avantazh
 • Arsimi min. profesionial (mundësisht mekanik / automobilistik)
 • Pasioni për industrinë e automobilave i mbështetur nga njohja e tregut të automobilave dhe tendencave të industrisë
 • Leje drejtimi aktive, kategoria B
 • Njohuri të mira komunikuese të gjuhës angleze

Informacion shtese:

 • Kontratë pune ne Gjermani
 • Akomodimi oforhet nga kompania
 • Orari i punës: 40 orë në javë
 • Vend pune i pajisur, vegla pune dhe rroba pune te perfshira

Të gjithë shtetasit shqiptarë që janë të gatshëm të transferohen dhe të punojnë në Gjermani, nëse mendoni se jeni personi i duhur, mund të dërgoni CV-në tuaj tek: lorela.hysa@auto1.com

Bashkohu me ne per te ndryshuar tregun e shitjes së makinave të përdorura!

Kontakt: +355 69 709 7481

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center
 • Tel/Mob 0675039122 / 0697097481