Austria Praemix kerkon te zgjeroj stafin administativ per pozicionin Magazinier 49 views

Kompania Austria Praemix, lider në tregun shqiptar në teknologjinë e të ushqyerit dhe tregtimin e aditivëve për kafshë, dëshiron të zgjeroj stafin administrativ për pozicionin Magazinier.
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën: aplikime@pendlpiswanger.al

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania