Ausbildung 109 views1 application

Job Expired

Mundesi shkollimi (Ausbildung) per pozicionin Infermier!

Prioritet vetem personat qe dine gjuhen gjermane dhe e kane te mbrojtur, minimalisht nivelin A2.

Gjate periudhes se shkollimit kandidateve ju ofrohet page mujore.

Per info me te detajuar per pagen, vendin dhe kushtet e tjera te shkollimit, jeni te lutur te kontaktoni ne numrin e meposhtem: 0692177335 ose mund te paraqiteni prane zyrave tona afer nentkatsheve pas ores 16:30.

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Profili Punesim