Auris kërkon Asistent/e shitjeje per prezantim dhe demonstrim produktesh klienteve ne dyqan 81 views

Auris kërkon Asistent/e shitjeje per prezantim dhe demonstrim produktesh klienteve ne dyqan.

Kerkohet:

-Mirësjellja dhe komunikimi i duhur me klientët
-Eksperienca të mëparshme në pozicione të ngjashme përbën avantazh
-Njohja dhe perdorimi i exelit perben avantazh
-Preferohen të jenë afatgjatë në kompani

Ofrohen:
– Kushte të mira pune dhe pagë e kënaqshme
– Orari i punes 8:00 – 16:00 (në rastet e orëve shtese, kundrejt pagesës)
-Ambient pune komod dhe miqësor

Adresa: Rruga e Dibrës, Vila Gold, Tiranë.
Te interesuarit te aplikojne ne adresen e e-mailit: ervismlloja20@gmail.com ose ne numrin e telefonit: 069 202 3232.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Elektronike