Auris kerkon agjente shitjeje ne zyre, te dije te perdore edhe programin exel 66 views

Auris kerkon agjente shitjeje ne zyre, te dije te perdore edhe programin exel.

Kerkohet:
– Mosha e preferuar 22 – 35 vjec
– Te kete mbaruar studimet e larta

Ofrohen:
– Kushte te mira pune dhe page e kenaqshme
– Orari i punes 8:00 – 16:00 (por ka raste qe duhet te punoje edhe ore shtese, kundrejt pageses)

Adresa: Rruga e Dibres, Vila Gold, Tirane.
Te interesuarit te aplikojne ne adresen e e-mailit: ervismlloja20@gmail.com ose ne numrin e telefonit: 069 202 3232.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Elektronike