“Atelier 4” Studio Projektimi kerkon Menaxhere Finance 221 views1 application

“Atelier 4” Studio Projektimi kerkon Menaxhere Finance
Financieri/ja siguron mbarevajtjen e veprimtarive operacionale te kompanise, ne perputhje me procedurat e saj.

Kriteret:

  • Pervoje pune ne kete profil 10 vite experience
  • Aftesi komunikimi ne nivel te larte
  • Gjuha e huaj Anglisht / Italisht te zoteruara shkelqyeshem.

Te interesuarit jane te lutur te na dergojne email ne adresat: rovena.pregja@atelier4.al dhe burimenjerezore@atelier4.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. “E KOSOVAREVE” Nd.35, H.6, AP.4/1
  • Profili Punesim