“Atelier 4” Studio Projektimi kerkon Arkitekt/e 64 views

– Te kete mbaruar studimet e larta per Arkitekture, dhe te kete eksperience minimumi 2 vite
– Page konkurruese ne treg
– Kushte shume te mira pune dhe kontrata sipas Kodit te punes dhe legjislacionit shqiptar

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV -në dhe portfolion në adresën e Emailit
burimenjerezore@atelier4.al ; rovena.pregja@atelier4.al
Pas selektimit do të kontaktohen vetëm kanditatët e përzgjedhur.
Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. “E KOSOVAREVE” Nd.35, H.6, AP.4/1
  • Profili Punesim