Kerkojme konsulente (F) shitje online ne Shqip, permes mesazheve (ne Astir) 675 views11 applications

Job Expired

Kerkojme konsulente (FEMER) shitje (me / pa eksperience) online ne Shqip permes mesazheve (ne Astir)
-Rroga minimale(perfshire bonuset) 60.000 lek te reja!

Rroga mesatare aktuale e operatoreve mbi 80.000 lek te reja!
Kritere kryesore:

Shkrim i drejte dhe pa gabime i gjuhes Shqipe.
Disponibilitet orar pasi:
nje jave zhvillohet turni 1 (orari 07:00-15:00) dhe javen tjeter turni 2 (orari 14:00-22:00)

Puna zhvillohet ne zyra shume komode dhe rinore 6 dite te javes full time!
Puna konsiston ne pergjigjien e mesazheve dhe informimin deri ne shitje te produkteve.

Trajnim profesional per aplikantet pa eksperience.
Numer kontakti 0697825684

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë