Assistente Dentare 337 views2 applications

Klinika Dentare Endodental nje nder klinikat lider ne turizmin dentar ne Tirane, me vendodhje tek Komuna e Parisit, kerkon te punesoje nje asistente dentare.
Kualifikimet
1. Te gjithe aplikantet duhet te kene arsimin per Stomatologji/Infermieri
2.Te gjithe aplikantet duhet te kene minimum 6 muaj experience pune
3.Te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes
4.Te jene te komunikueshme me koleget
5.
Te karakterizohen nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresen: endodental.shpk@gmail.com

Only candidates can apply for this job.