Asistente Zyre ( Sekretare) 49 views

Evo Net shpall vend te lire pune per Asistente Zyre.

Kriteret qe kerkohen:

 • Te kete aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese
 • Te kete njohuri te mira te kompjuterit (sidomos paketes Office)
 • Te zoteroje gjuhen italiane (niveli baze i mjaftueshem)
 • Te kete ekperience te meparshme ne recepsion / sekretare / burime njerezore
 • Te kete njohuri mbi punen ne call center

Ofrohet:

 • Orare fikse pune (8 ore nga e hena ne te premte dhe 4  ore diten e shtune) 
 • Kontrate e rregullt pune
 • Ambjent pune komod dhe miqesor

 

Te interesuarat te dergojne CV-ne e tyre duke specifikuar ne Subject pozicionin per te cilin aplikojne: evonet.tirana@evo-net.eu

 

Kandidaturat do te jene te hapura deri me 10/12/2019 pas kesaj date do te caktohen edhe intervistat. 

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Ismail Qemali, Ish Blloku
 • Tel/Mob 0698192151
 • Profili Call Center
Connect with us
Contact Us