Asistente Zyre Part-Time 197 views

Falcon Real Estate ofron pozicion të lire në rolin e asistentes së zyrës Korcë

Kriteret:

1.Energjik/e dhe ambicioz/e.
2.Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi.
3.Të dije te perdor programet baze kompjuterike.

4.Te kete mbaruar shkollen e larte Bachelor/Master.

5.Preferohet të ketë njohuri në përdorimin e programeve të design-it apo në menaxhimin e mediave sociale.

Ofrohet:

1. Ambjent konkurrues pune
2. Trajnime të vazhdueshme
3. Mundësi rritje në karriere
4. Pagë e kënaqshme

5. Part-time pasdite

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike: info@falcon.al duke specifikuar pozicionin e punës që aplikojnë ose mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 0697083077.

Ju njoftojmë se të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 përcaktuar nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Panorama
  • Profili Imobiliare