Asistente Zyre 98 views

MB Consulting shpall të lirë pozicionin e punës: Asistente Zyre

Kandidati/ja ideal/e duhet të përmbushë kualifikimet e mëposhtme:

– Diplomë universitare në Drejtësi ose Shkenca Sociale
– Aftësi të shkëlqyera komunikimi në italisht dhe anglisht
– Njohuri shumë të mira të paketës MS Office
– Aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizuese
– Eksperienca e ngjashme në rol përbën përparësi

Ofrojmë:

– Ambjent pune dinamik.
– Mundësi reale për zhvillim profesional dhe personal.
– Pagë tërheqëse dhe konkurruese.

Kandidatet që plotësojnë kriteret e mësipërme mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën email: info@mbconsulting.al, duke specifikuar pozicionin në linjën e subjektit.
Ju informojme se të dhënat tuaja personale të dërguara në agjencinë tonë, ruhen konform ligjit nr. 9887, “Për mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Sherbime Financjare