ASISTENTE SHITJESH PER QENDER OPTIKE pagesa 55,000 – 65,000 leke 165 views2 applications

Job Expired

Ottica Bruna, nje nder optikat e para dhe me pervoje shumevjeçare ne Shqiperi, eshte duke zgjeruar stafin e saj dhe kerkon te punesoje nje asistente shitjesh me eksperience ne kete fushe.

Cilesite: Te kete eksperience pune si asistente shitjesh ne optike, te dije te pakten nje gjuhe te huaj (perparesi anglisht ose italisht), te njohe paketen MS Office (Word dhe Excel), te jete e komunikueshme, elokuente, korrekte, te kete aftesi te perballoje fluksin e punes dhe gjithashtu te kete njohuri minimale mbi brandet e ndryshme.

Orari i punes: E hene e premte – Paradite 09 -13 dhe Pasdite 16 – 20, te shtunen vetem paradite 09 -13, e diela pushim.

Nese mendon se je ti personi i duhur qe ne po kerkojme, nese mendon se ke shkathtesine dhe motivimin e duhur per te punuar ne nje pozicion pune te tille, atehere dergo CV (mundesisht me foto) tende ne brunaottica@gmail.com 

DO TE KONTAKOHEN VETEM PERSONAT QE I PLOTESOJNE CILESITE E MESIPERME.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri - Tiranë