ASISTENTE MARKETINGU 57 views


DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të sukseshme në fushën e investimeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

ASISTENTE MARKETINGU

 

 

DETYRAT E POZICIONIT
– Mban komunikimet me klientet e kompanise
– Kordinon procesin e marketingut se bashku me agjensine e marketingut te kompanise
– Monitoron ecurine e marketingut te kompanise

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplome Universitare ne Marketing.
Eksperienca: Preferohet minimumi 1 vit eksperience ne te njejtin profil
Aftësi:
– Te kete njohuri mbi konceptet baze te marketingut
– Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

 

JU MIREPRESIM

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 19 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime