Asistente Inxhiniere 48 views1 application

Kompania FRIGOALB Shpk, e cila operon ne fushën e kondicionimit dhe sistemeve të ftohjes,
kërkon të punësojë Asistente Inxhiniere.

Kualifikime/ Kërkesa:

1- Të ketë mbaruar Inxhinieri mekanike ose mjedisi
2- Të dijë shumë mirë programin AutoCad
3- Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze.
4- Eksperienca e punës përbën avantazh.

Te interesuarit mund të dërgojnë CV në adresën e e-mailit: info@frigoalb.com
(duke specifikuar pozicionin e punës për të cilin aplikojnë)
ose të paraqiten në adresën Rr. “Dritan Hoxha”, përballë ProCredit Bank, pall.i ri 8 katësh.
Tel. : +355 4 2256 707 / 708

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Elektro-Shtepiake