Asistente HR / Administrative 122 views4 applications

Alxher Services kerkon te punesoje asistente administrative / asistente HR per zyrat e saj ne Tirane

Aplikantet duhet te:
– Kene njohuri te gjuhes angleze
– Aftesi te mira komunikimi dhe shkrimi formal
– Te kene deshire dhe vullnet per tu rritur profesionalisht
– Jene te pergjegjshem dhe te organizuar

Proceset e punes:
– Ruajtja dhe organizimi i informacionit online
– Perzgjedhja e aplikimeve online
– Caktimi i orareve te intervistave dhe mbledhjeve
– Sherbim klienti
– Ndjekja e procesit te rekrutimit

Kushtet e punes:
– Full-time dhe part-time
– Nga e hena ne te premte
– Orare fleksibel

Avantazh:
– Eksperience e meparshme ne pozicione te ngjashme
– Diplomuar ne: Burime Njerezore, Juridik, Marketing

Per aplikime dergoni cv tuaj me foto tek info@alxher.com me subjektin “Asistente HR/Administrative”
***Aplikantet e perzgjedhur per interviste do te kontaktohen brenda 1-3 ditesh

JU MIREPRESIM!

ALXHER SERVICES
Go Higher, Go Safe

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence