Asistente Finance 200 views6 applications

Job Expired

IVA Elektronik , kompani me  eksperience shume vjecare ne fushen inxhinierike, tregtimin dhe mirembajtjen  e pajisjeve dhe software-ve fiskale, kerkon te punesoj Asistene Finance.

Detyrat :

 • Regjistrimi sistematik i faturave, si edhe kontabilizimi i sakte i tyre.
 • Plotesimi i dokumentacionit te nevojshem (fatura tatimore/ fatura shoqerimi) per klientet, mjetet e transportit te mallit.
 • Mbajtja e veprimeve te arkes dhe bankes.
 • Verifikim  dhe rakordim i  kartelave te klienteve dhe furnitoreve.
  Verifikim dhe kontroll i transaksioneve bankare dhe kryerja e  rakordimeve mujore.
  Hartimi i raporteve te ndryshme.

Kualifikimet :

 • Te kete perfunduar arsimin e larte ne profilin ekonomik.
 • Te kete njohuri ne perdorimin e programit financiar Financa 5 dhe paketes MS Office.
 • Te kete aftesi te mira komunikuese.

 

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV ne adresen hr@ivaelektronik.com

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. "Barrikadave", Kulla 8, Kati I Tirane, Albania
 • Tel/Mob 355(4)2220356
 • Profili Elektronike