Asistente Finance 126 views1 application

Job Expired

Kompania OLA 1 shpk kerkon te punesoje per nevojat e saj nje Asistente Finance e cila duhet te plotesoje kriteret e meposhtme:

Aftesite dhe Kualifikimet :
Diplome Master te Shkolles se Larte, dega Finance ose Kontabilitet.
Njohuri te shkelqyera ne paketen Microsoft Office (Excel, Word,Outlook)
Te kete te cerifikuar programin Financa 5
Njohje te gjuhes se huaj Italisht dhe/ose Anglisht

Detyrat kryesore:

Analize kosto produktesh, mallrash.
Manaxhim te te mirave materiale te kompanise.
Pergatitje listepagesash
Analize dhe ndjekje banka, arka.
Raportime dhe analiza periodike ne funksion te detyrave qe kryen.

Vendi i punes ndodhet ne Gropaj, Vaqarr.
Transporti eshte i siguruar nga Kompania.

Nese jeni te interesuara, dergoni CV tuajne adresen financa2@ola1.com.

Me teper per Kompanine mund te shikoni ne www.ola1.com.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë