Asistente Finance 151 views2 applications

Tirane, Kompania OLA 1 shpk ofron vend pune Asistente Finance.

Kompania OLA 1 shpk kerkon te punesoje per nevojat e saj nje Asistente Finance e cila duhet te plotesoje kriteret e meposhtme:

Aftesite dhe Kualifikimet :

1.Diplome Master te Shkolles se Larte, dega Finance ose Kontabilitet.
2. Njohuri te shkelqyera ne paketen Microsoft Office (Excel, Word,Outloo
3. Te kete te cerifikuar programin Financa 5
4. Njohje te gjuhes se huaj Italisht dhe/ose Anglisht.

Detyrat kryesore:

1. Analize kosto produktesh, mallrash.
2. Manaxhim te te mirave materiale te kompanise.
3. Pergatitje listepagesash
4. Analize dhe ndjekje banka, arka.
5. Raportime dhe analiza periodike ne funksion te detyrave qe kryen.

Vendi i punes ndodhet ne Gropaj, Vaqarr.
Transporti eshte i siguruar nga Kompania.

Nese jeni te interesuara, dergoni CV tuajne adresen financa2@ola1.com.

Me teper per Kompanine mund te shikoni ne www.ola1.com.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë