ASISTENTE E CEO-s 242 views5 applications

Job Expired

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

 

Për një kompani të madhe në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

ASISTENTE E CEO-s

 

 

DETYRAT E POZICIONIT

– Rakordon të gjitha proceset administrative të kompanisë

– Merr pjesë në takimet e CEO-s së kompanisë me stafin drejtues, klientë etj

– Në mungesë së CEO-s së kompanisë realizon prezantime dhe mbledhje me stafin

– Prezanton tek Stafi planet, projekte etj

– Realizon detyra të tjera të profilit administrativo- menaxhues në varësi të proceseve të punës

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë të shkollës së larte.

Eksperienca: Preferohet minimalisht të paktën 3 vite eksperiencë pune ne te njejtin profil (si Asistente administrative ose Menaxhere Zyre).

Aftësi:

– Të ketë aftësi shumë të mira organizuese dhe të jetë e aftë të punojë në afate të përcaktuara kohore.

– Të ketë aftësi shumë të mira  komunikimi.

– Të ketë aftësi të mira prezantuese

 

 

 

Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM !

 

 

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 13 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime