Asistente Administrative 200 views

Job Expired

Kompania iContact Sh.p.k. që prej 12-vitesh operon në tregun e telemarketing është në kërkim të një Asistente Administrative.

Aplikanti preferohet:
– të zotërojë shumë mirë programet Microsoft Office ,
– të ketë min. 2-vite eksperiencë të mëparshme në pozicione të ngjashme,
– të ketë mbaruar studimet e larta në një nga degët ekonomike ose juridike,
– të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Italiane,
– të jetë sociale, e komunikueshme, e përgjegjshme dhe të ketë përkushtim maksimal ndaj punës.

Ofrojmë kushte shumë të mira pune si edhe pagesë të kënaqshme.

Për të interesuarit ju lutemi të dërgoni CV-në tuaj në postën tonë elektronike: hr@icontactgroup.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona RR.'Sami Frasheri'. nr.4/prane LSI-se.
  • Tel/Mob +355 69 40 89 400
  • Profili Call Center, Telekomunikation