Asistent ne shitje – Brand Italian per femije 261 views

Pozicioni punes:
Asistent i/e ne shitje – Brand Italian per femije 

Qellimi i Pozicionit:
Asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Mirepret me etike te larte profesionale cdo Klient me buzëqeshje dhe mirësjelle;
 • Kupton nevojen e klientit, duke degjuar me vemendje maksimale kerkesen e Tij.
 • Ofron keshilla, te cilat i vijne ne ndihme Klientit,
  dhe u pergjigjet me dedikim pyetjeve te Klientit.
 • Finalizon procesin e shitjeve te produkteve ne perputhje me nevojen e Klientit.
 • Siguron informacion periodik mbi kerkesat e ndryshme nga klientet
  te cilin e raporton cdo dite tek menaxheri kompanise.

Kriteret dhe aftesite:

 • Eksperienca per kete pozicion eshte kriter si dhe gjuhet e huaja Italisht / Anglisht
 • Kontrate pune
 • Punë me siguracion

Kontakte dhe adresa:
0684148898 ( WhatsApp )
staffnanan@gmail.com

Arena Center (Air Albania)
Nanan

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë