Asistent Menaxher Produkti 48 views1 application

Job Expired

Infosoft Group shpk, kerkon te punesoje:

 

Asistent Menaxher Produkti

 Detyra dhe pergjegjesi:

 • Njeh mire gamen e produkteve qe mbulon dhe specifikimet e tyre.
 • Kryen porosite per produkte tek furnitoret. Ndjek statusin e porosise ne sistemin e furnitorit perkates.
 • Njeh permbajtjen e kontratave te shitjes me furnitoret e produkteve qe mbulon.
 • Ndjek ne menyre aktive shitjen e produkteve ne te gjitha kanalet e shitjes te kompanise.
 • Negocion me firmat korresponduese (furnitore) mbi cmime speciale, cmime promocion, etj.

Kerkesa per kandidatet:

 • Diplome universitare ne degen Informatike Ekonomike, Administrim Biznesi etj
 • Te pakten 2 vjet experience ne pozicione pune analoge ne kompani private
 • Njohuri te mira mbi produktet IT (Me prioritet)
 • Njohje shume e mire e gjuhes angleze (e detyrueshme)
 • Aftesi shume te mira komunikuese dhe negociuese

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 23 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software