Asistent Menaxher Inbound (Italisht) 17 views

NorthWind agjensia me e madhe e Web Marketing ne Shqiperi eshte duke kerkuar:
Asistent Menaxher në gjuhën Italiane.

Personat e interesuar duhet:

 • Te zoterojne gjuhen Italiane
 • Te jene me eksperiencë / pa eksperiencë.
 • Te kene aftesi komunikuese dhe manaxheriale.
 • Te kene motivim dhe deshire per ngritje profesionale
 • Te kene disponibilitet per te punuar me kohe te plote (nga e hena ne te premte 09.00-18.00 me nje ore pushim ne mes, dhe dita e shtune 09:00-13:00)

Ofrojme:

 • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
 • Paga bazë NETO 50.000 lekë
 • + 3 muaj → 60.000 lekë
 • + 3 muaj → 70.000 lekë
 • + BONUSE!
 • Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale

NorthWind e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.

Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone dergoni CV tuaj ne adresen tone e-mail: info@northwind.al.

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Tel: +355 69 702 1201
Tel: +355 69 707 5027
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Zogu i Zi
 • Tel/Mob +355 69 702 1201 / ‪+355 69 707 5027‬
 • Profili Marketing