Asistent Menaxher Inbound Italisht/ Agjensi Web-Marketing 191 views

NorthWind agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte duke kerkuar:
Asistent Menaxher në gjuhën Italiane.

Personat e interesuar duhet:

 • Te zoterojne gjuhen Italiane
 • Te jene me eksperiencë
 • Te kene aftesi komunikuese dhe manaxheriale.
 • Te kene motivim dhe deshire per ngritje profesionale
 • Te kene disponibilitet per te punuar me kohe te plote (nga e hena ne te premte 09.00-18.00 me nje ore pushim ne mes, dhe dita e shtune 09:00-13:00)

Ofrojme:

 • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
 • Paga Bazë 50.000 lekë NETO
 •     + 3 muaj → 60.000 lekë
 •     + 3 muaj → 70.000 lekë
 •     + BONUSE!
 • Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale.

NorthWind e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.

Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informim mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni CV tuaj ne adresen tone e-mail: info@northwind.al.

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Tel: +355 69 702 1201
Tel: +355 69 707 5027
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 13 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
 • Tel/Mob +355697021201
 • Profili Marketing