Asistent fotograf/kameraman 831 views5 applications

Digitial Creative Studio është në kërkim të një asistenti fotograf dhe videographer (me/pa eksperincë pune).
Pozicioni i punës është freelancer ose full time per foto/video, cdo muaj ka projekte te reja me foto dhe video per studion nga kliente te ndryshem dhe kompani.
Aftësitë e kandidatit: Të dijë të përdorë aparatet fotografike, te njohe kameran, të jetë bashkëpunues, korrekt me oraret e xhirimeve, të zotërojë patentë makine .
Mosha: 18-30 vjeç
Aftësi plus: Eksperinca të mëparshme në photoshooting, video, montazh, dizajn.

Të interesuarit të kontaktojnë në nr e cel: 068 25 65 555

Email: digitalcreative.al@gmail.com

Cel. : 068 25 65 555

More Information

Apply for this job Apply via Facebook