Asistent/e zyre 98 views1 application

“Prosperous Globe Human Resources Company Limited” kërkon të punësojë:

Asistent/e zyre

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës/e për organizimin e zyrës dhe administrimin e operacioneve të përditshme.
 • Përgjegjës/e për ruajtjen dhe organizimin e informacionit dhe dokumentacionit përkatës.
 • Përgjegjës/e për përmbushjen e disa detyrave ad hoc të caktuara nga skuadra e menaxhimit.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare.
 • Njohja e shkëlqyer e gjuhës angleze është detyrim.
 • Të paktën 2 vjet eksperiencë në pozicione të ngjashme.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe përgjegjshmëri e lartë.
 • Përdorim të mirë të Microsoft Office, veçanërisht Excel.

 

Pagë e kënaqshme dhe kushte të mira pune.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në gjuhën angleze tek: prosperousglbohr@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Durrës, Plazh-Durres
 • Rruga/Zona Shkembi Kavajes, Lagjja 13
 • Tel/Mob +355695691326
 • Profili Punesim